Klimakrisen – Tidenes narrespill

Isen rundt polene smelter og havnivået øker; KRISE! Utslipp fra biler, fly og annen transport ødelegger ozonlaget vårt; KRISE! Temperaturen øker bittelitt; KRISE! Man kunne ha fortsatt i det uendelige. Så godt som hver eneste dag bombarderes vi av nyhetsoverskrifter som advarer oss mot den påståtte klimakrisen og retorikken er svært hysterisk til tider. Man skulle nesten tro at armageddon, verdens undergang, var rett rundt hjørnet. Ikke skal vi kjøre bensin- eller dieseldrevne biler, vi må sortere søpla vår i 5 ulike søppelbøtter, vi bør ikke spise kjøtt og helst kun spise økologiske grønnsaker, Norges sorte gull, oljen, er fy-fy, reise med fly bør vi ikke gjøre og vi bør ihvertfall ikke bruke kull til noe som helst. Listen over ting som vi ikke bør gjøre er nærmest endeløst, og til hvilken nytte? Klimapolitikk, og den såkalte klimakrisen, handler om penger, og bare det.

Klimakrisen er svindel

Den grønne industrien handler blant annet om alt som har med klimaforskning og utvikling av miljøvennlige varer å gjøre. Ikke tro at denne industrien er liten bare fordi den er «ny». Det er faktisk så mye penger i denne industrien at det er vanskelig å fastsette et bestemt tall, men man kan med sikkerhet si at den er verdt mange billioner. Bare innen klimaforskning blir det hvert år pumpet inn milliarder av dollar. Industrien sørger i tillegg for millioner av arbeidsplasser. Så det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor man på død og liv må holde denne industrien i gang, selv etter at klimakrisen har blitt avlyst.

– Global oppvarming er den største og mest suksessrike pseudovitenskapelige svindelen jeg har sett i mitt lange liv som fysiker, sier den amerikanske fysikeren Harold «Hal» Lewis, som har vært medlem av American Physical Society (APS) i 67 år.

Han har skrevet et åpent brev der han forklarer hvorfor klimakrisen bare er svindel. Og kan man ikke tro på en ekspert med så lang erfaring som Lewis, ja da vet ikke jeg. Lewis forteller i sitt brev at APS, som i mange år har vært en av de største organisasjonene innen industrien, at ledelsen i organisasjonen er svært korrupt. Det er jo en ganske enkel sak å forstå. Selvsagt vil man holde liv i en industri som omsetter for billioner og som ansetter mange millioner mennesker.

Skatt, skatt og mer skatt!

En annen årsak til at folk med makt ønsker å opprettholde myten som klimakrisen, er fordi de kan forlange at vi gjør som de sier, «av miljømessige hensyn» som de så ofte sier. De kan pålegge oss skatter og avgifter over en lav sko, og kreve at vi sorterer søppel, kvitter oss med bilen og sparer på strøm. Hvem kan vel glemme da våre politkere her i Norge gikk ut og sa at dieselbiler var mye mer miljøvennlig enn bensindrevne biler, og dermed slengte på ekstra beskatning til alle med bensinbil? Etter noen år, da mange av oss hadde bytte ut bensinbilen med en dieselbil, snudde de på flisa og sa at dieselbiler var mer skadelig enn bensinbiler, og så slengte de på en hel haug med avgifter. De tar rett og slett med begge hender. Og det stopper ikke med bilen. Vi skal betale skatter og avgifter på alt som våre politikere mener er «miljøskadelig» og slik blir statskassen fylt med millioner av ekstra kroner. For man kommer ikke unna avgiftene!

Det er på tide at vi står sammen og sier at nok er nok. Klimakrisen er tidenes narrespill og har blitt avslørt som svindel for lenge siden, så det er på høy tid at politikerne på Stortinget innser realitetene og slutter med all denne ekstrabeskatningen.